Promovare website

Promovare website

Când cumpărați anunțuri pe alte site-uri web, vă rugăm să consultați furnizorul despre date demografice despre trafic, cum ar fi: sex, vârstă, educație, ocupație și venit. În mod ideal, aceste statistici sunt furnizate de organizații independente, precum Google Analytics, Trafic.ro, SATI (cercetarea publicului și traficul pe Internet).
Este important ca eticheta Nofollow (rel = “nofollow”) să nu fie inclusă în definiția unui link, deoarece acest lucru înseamnă că nu vor fi transferate puncte din link-ul primit în motorul de căutare, precum și link-ul și sloganul. Produsele achiziționate cu greu vor avea vreo influență asupra poziționării motorului de căutare a site-ului web de referință.
Dacă este realizată corect, această metodă de promovare va avea un impact semnificativ asupra traficului și poziționării motorului de căutare, dar nu este cea mai ieftină. Backlink-urile sunt cel mai important factor în creșterea motoarelor de căutare. Cheia este să obțineți backlink-uri de la site-uri web autorizate în zone cât mai vizibile posibil.

Publicitate PPC (plată pe clic)
Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de publicitate, deoarece optimizând bine campania, puteți ajunge la o defalcare a clicurilor care prezintă un interes deosebit pentru produs și serviciu. Cu toate acestea, este foarte important să alegeți produse care promovează PPC doar în motoarele de căutare, deoarece aceste produse au o valoare adăugată comercială mai mare și prețuri de piață mai bune, deoarece numai în acest fel puteți obține profit.
Datorită costului ridicat și a ratei reduse de conversie, aș evita utilizarea PPC în rețeaua de publicitate LinkedIn. Pentru a îmbunătăți reputația mărcii, vă recomand, de asemenea, să utilizați campaniile de display Google Adwords. Vă recomandăm să utilizați campanii de căutare și retargeting pentru a crește vânzările.

Activitate prin e-mail
Dacă lista este făcută în modul corect, iar abonații și-au exprimat intenția de a cumpăra în trecut, campaniile prin e-mail sunt cel mai eficient canal de vânzare. În ceea ce privește rata de conversie, am observat în datele Google Analytics că acesta este un rezultat foarte bun pentru utilizatorii care își cresc în mod natural listările. Este important să alegeți o platformă pentru a asigura cea mai rapidă livrare a mesajelor poștale în căsuța poștală.

Trimiteți directorul
Până în 2012, trimiterile la director au reprezentat un mod eficient și ieftin de a împinge site-urile web în partea de sus a motoarelor de căutare. În prezent, dacă catalogul nu este atent selectat, această tehnică poate avea un efect negativ mai mare decât efectul pozitiv. Este important să alegeți un catalog care să îndeplinească standarde de înaltă calitate. Trimiterea la un director de calitate slabă poate face ca site-ul să cadă în motoarele de căutare.

Din punct de vedere al traficului, listarea directorului are un impact redus, dar poate crește indirect poziția motoarelor de căutare.

În ceea ce privește costul, este una dintre cele mai ieftine metode, dar este, de asemenea, foarte ineficientă. Înregistrarea trebuie să înceapă în directoarele DMOZ și de nișă.

Site de publicitate
Publicitatea pe aceste site-uri nu înseamnă o creștere semnificativă a motoarelor de căutare, dar dacă informațiile detaliate despre companie sunt clasificate în categoria de publicitate a site-ului, aceasta poate aduce trafic și poate genera vânzări. Majoritatea site-urilor de publicitate nu se leagă direct de site-urile promoționale; prin urmare, acest canal de publicitate nu va avea un impact semnificativ asupra poziționării motorului de căutare.

Rețea socială
Rețelele sociale sunt o modalitate eficientă de a dezvolta o comunitate asociată propriului site web. În prezent, această metodă este utilizată pe scară largă și implică înregistrarea ca membru pe rețelele de socializare, precum: Facebook, MySpace, Linkedin sau Twitter. Această metodă este relativ ușor de implementat. Ați făcut o mulțime de prieteni, grupuri, pagini de fani și v-ați invitat prietenii să se înregistreze ca membri pentru a împărtăși idei. Același lucru este valabil și pentru Twitter: creați o ofertă convingătoare cu un link către site-ul dvs. web, iar utilizatorii vor începe să vă caute.
Dacă afacerea nu este socială, este mai dificil să vindeți direct din rețelele sociale, dar este necesar să construiți o comunitate pe site. De exemplu, este foarte dificil să vinzi cărămizi pe Facebook, dar este mai ușor să inviți prieteni din comunitate la un concert susținut într-un club.

Publică un articol
Editarea articolelor și publicarea conținutului de înaltă calitate pot crește numărul de backlink-uri și implicit crește motoarele de căutare, dar poate îmbunătăți și reputația mărcii promovate.
Cu ajutorul conținutului, puteți viza fraze mai lungi specifice afacerii dvs. Dacă aceste articole sunt într-adevăr calitative, vor fi preluate de alte site-uri importante și redistribuite, uneori, dar frecvența utilizării linkurilor interne este mai mică.

Comunicate de presă
Această metodă nu este foarte costisitoare, nu va avea un impact semnificativ asupra traficului, dimpotrivă, prin comunicate de presă pentru a publica conținut de înaltă calitate se pot obține indirect backlink-uri. Prin comunicate de presă, publicul atrage atenția asupra noilor produse de pe site sau de pe piață. Puteți utiliza oferte sau oferte convingătoare pentru a promova produse sau site-uri web, iar cineva ar putea fi interesat.

Comentează pe blog
Comentariile de pe blog le fac populare. Prin urmare, veți posta comentariile dvs. pe diferitele bloguri pe care le-ați citit. Puteți adăuga comentarii cu linkuri către site-ul dvs. web. Se spune că comentariile bine scrise au atras atenția tuturor. Prin urmare, dacă postați un comentariu convingător, probabilitatea ca alți utilizatori să vă viziteze sitelink-ul poate fi mai mare. Când ai cu adevărat ceva de spus în loc să primești doar un link, cel mai bine este să postezi un comentariu pe blogul tău.

Postează pe forum
Acesta este un alt mod eficient de a obține backlink-uri și de a viza traficul site-ului web. În primul rând, este necesar să alegeți un forum de nișă legat de site-ul dvs. și să furnizați postări de înaltă calitate pe baza subiectelor existente. Trebuie să vă asigurați că aveți suficiente contribuții și nu trimiteți spam pe forum, deoarece moderatorul forumului vă poate interzice contul. În același timp, aveți dreptul să vă configurați linkul personal în semnătura dvs. pentru a îmbunătăți traficul site-ului web.

Promovare website