Marca poloneză VIPERA cu produse pentru machiaj și de îngrijire este disponibilă într-un nou magazin exclusiv în București.

Începând cu luna septembrie 2021, produsele mărcii VIPERA sunt disponibile în magazinul exclusiv amplasat în Centrul Comercial Drumul Taberelor, la etaj. În portofoliul de produse se regăsește tot ceea ce este esențial pentru trusa de machiaj, de la produse pentru ten, ochi, buze sau unghii, până la produse de îngrijire care răspund nevoilor femeilor de toate vârstele.

Marca VIPERA oferă o gamă largă de fonduri de ten, baze pentru machiaj, iluminatoare, rimeluri, creioane pentru buze sau ochi, tușuri, palete de farduri, oje, pensule și alte accesorii necesare utilizării produselor de machiaj și unghii. O categorie aparte de produse o reprezintă gama special formulată pentru copii. Fetele de 3 ani+ pot experimenta machiajul și jocul de rol cu produse sigure, special formulate pentru pielea și unghiile lor. Linia de îngrijire și machiaj VIPERA Cos-Medica cu Acid Azelaic se adresează tenului cu probleme acneice și cuprinde produse esențiale pentru curățarea, îngrijirea și machiajul tenului acneic sau cu predispoziție acneică.

Produsele mărcii VIPERA sunt destinate atât utilizării acasă, cat și în saloane de către profesioniști și make-up artiști. Dedicată inovării, cercetării și testării continue, marca VIPERA este o marcă poloneză care și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 30 de ani. Folosind cele mai noi tehnologii în procesul de producție, compania îmbogățește constant portofoliul de produse pus în sprijinul femeilor de toate vârstele pentru a le evidenția frumusețea naturală și pentru a le proteja totodată sănătatea. Produsele VIPERA folosesc ingrediente blânde cu tenul, ochii, unghiile și mâinile.  

“Ne dorim să aducem produsele pentru machiaj și de îngrijire ale mărcii poloneze VIPERA cât mai aproape de consumatorele noastre. Știm cât de important este ca produsele să fie potrivite tipului de ten și bine alese cromatic. De acum, consumatoarele noastre pot veni să testeze produsele și să își aleagă ceea ce li se potrivește și din noul magazin VIPERA deschis în Centrul Comercial Drumul Taberelor.” ne mărturisește Georgiana Ghideu în calitate de reprezentant Geomir Consulting SRL, importator al produselor VIPERA în România.

“Marca VIPERA respectă standardele internaționale de calitate. În fiecare stadiu al producției, echipe dedicate testeazăprodusele, asigurându-se că rezultatul final respectă cele mai înalte cerințe în materie de calitate. Fiecare produs este testat dermatologic, aprobat și garantat ca fiind sigur. O parte din produse sunt hipoalergenice. Niciun produs din oferta VIPERA nu este testat pe animale.” a completat Georgiana Ghideu

Marca VIPERA este disponibilă în magazinul online www.ViperaCosmetics.ro, în cele două magazine fizice din București și prin rețeaua de parteneri.

 

Web:          www.ViperaCosmetics.ro

Facebook: www.Facebook.com/ViperaCosmetics.ro

Instagram: www.Instagram.com/ViperaCosmetics.ro

YouTube: www.youtube.com/channel/UCZO3mI3Oaep424me9u5IbgQ

 

Locații magazine fizice în București:

  • Magazinul Victoria, la parter – Calea Victoriei 17
  • Centrul Comercial Drumul Taberelor, la etaj – str. Brașov 25

Curatare Spalare canapele Fotolii Saltele Scaune Mochete,

Curatare Spalare cu aburi Canapele Fotolii Saltele Scaune Mochete, prin metoda INJECTIE-EXTRACTIE cu aburi Servicii profesionale de curatare spalare cu aburi saltele, canapele, fotolii, scaune, mochete, canapele din material textil piele vinilin alcantara

Aburul permite igienizarea rapidă și curățarea în profunzime Elimină ecologic microbii, acarienii și bacteriile, lăsând suprafețele tratate perfect igienizate.

Podusele noastre de curatat nu ataca si nu deterioreaza materialul.

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE, PROGRAMARI SI ALTE DETALII vizitati web site ul nostru

https://spalatorieauto.curataretapiterieauto0733607225.ro/

https://www.curataretapiterieauto0733607225.ro/

https://www.facebook.com/curataretapiterieauto2016/

https://www.youtube.com/channel/UCF_iaKChWdbsuP9-tYsgoLQ/featured

 

Detailing interior – curatare tapiterie prin (injectie-extractie) CU ABURI curatare tapiterii auto bucuresti

Curatare plafon
Curatare fotolii
Curatare canapelec
Curatare saltele
Curatare mochete
Igienizare cu Aburi
Curatare mocheta
Curatare bord
Curatare scaune
Curatare Bancheta
Curatare usi
Curatare compartiment porbagaj
Curatarea materialelor textile , piele, vinilin , alcantara, si tratarea cu substante dedicate tutoror suprafetelor
Igienizare instalatie A/C ( clima )
IMPERMEABILIZAREA TAPITERIEI TEXTILE
+ Orice alt element se regaseste in interiorul autoturismului

PRETURILE SUNT IN FUNCTIE DE LUCRARE , COMPLEXITATE , CERINTELE CLIENTULUI !

 

SPALATORIE AUTO CU ABURI Servicii Profesionale De Detailing Auto Spalare Curatare Cu Aburi Tapiterie Auto

https://spalatorieauto.curataretapiterieauto0733607225.ro/

curatare spalare interior auto cu aburi tapiterie auto detailing auto

 

În 2021, Martorii lui Iehova țin congrese în 240 de țări și teritorii, în peste 500 de limbi

Pentru al doilea an consecutiv, din respect pentru viață și sănătate, Martorii lui Iehova au anulat peste 6 000 de congrese ce ar fi trebuit să se desfășoare în diverse incinte din 240 de țări și teritorii de pe întregul pământ. Și în 2021, ei își vor ține congresele la fel ca anul trecut, on-line, în peste 500 de limbi.

În 2020, din cauza pandemiei, congresele Martorilor lui Iehova s-au ținut pe tot globul, inclusiv în România, on‑line. A fost pentru prima dată în ultimii peste 30 de ani, când Martorii din București, s-au întrunit virtual, și nu în Sala Polivalentă sau la Romexpo.

Tema congresului regional al Martorilor lui Iehova din acest an este „Puternici datorită credinței!” În România, programul congresului se va putea urmări și în cele patru limbi majore vorbite aici: română, maghiară, rromani și limbajul semnelor românesc. Întrucât riscul îmbolnăvirilor este în continuare ridicat, congresul va putea fi descărcat sau urmărit doar on-line. Se preconizează o asistență de aproximativ 45 000 de persoane în România. Timp de șase weekenduri din lunile iulie și august, publicul larg este invitat să li se alăture Martorilor cu această ocazie istorică.

Suferința emoțională și însingurarea sunt sentimente dureroase pe care pandemia de COVID-19 le-a adâncit în inima tuturor. Din acest motiv, astfel de evenimente îi ajută pe oameni să se simtă mai puțin singuri, fiind alături de semenii lor care le înțeleg cu adevărat durerea sufletească. Domnul Ionuț Moraru, purtătorul de cuvânt al Martorilor lui Iehova din România, a declarat următoarele: „Credința i‑a dat putere comunității noastre să facă față pandemiei. Tot credința ne va uni în continuare, chiar dacă deocamdată doar virtual. Zeci de mii de oameni vor urmări în România un program spiritual cu un mesaj puternic, înălțător”.

Pentru doamna Georgiana Alimănescu, în vârstă de 32 de ani, care locuiește în București, congresul va fi un eveniment deosebit. Ea a spus: „Aștept cu nerăbdare congresul din acest an deoarece, cu siguranță, mă va ajuta să îmi întăresc și mai mult relația de prietenie cu Dumnezeu, și credința mea va deveni mai puternică, «investiții» esențiale pe care le pot face în aceste zile dificile pe care le traversăm”. Soțul doamnei Alimănescu, Dorin, în vârstă de 43 de ani, a adăugat: „Ca în fiecare an, și tema congresului regional din 2021 este foarte oportună. În această perioadă toți avem nevoie de putere spirituală, emoțională și fizică. Însă puterea noastră are la bază credința, iar credința poate fi nelimitată. Sunt convins că principiile biblice dezbătute la congres și exemplele prezentate vor fi o sursă de putere și vor întări credința oricărei persoane care va urmări programul. De asemenea, faptul de a viziona acest program în același timp cu milioane de [oameni] de pe întregul pământ îmi dă un sentiment de unitate și de putere”.

Cei care doresc să vadă programul pot accesa jw.org sau diferite platforme de streaming, precum ROKU TV sau Apple TV. Programul este gratuit și accesibil tuturor. Mai jos sunt prezentate detalii privind datele când programul va fi postat online.

SESIUNEA DATA POSTĂRII PE JW.ORG

Vineri dimineață 28 iunie
Vineri după-amiază 5 iulie
Sâmbătă dimineață 19 iulie
Sâmbătă după-amiază 26 iulie
Duminică dimineață 9 august
Duminică după-amiază 16 august

Informaţii de contact:
Biroul de Informaţii Publice
Organizaţia Religioasă „Martorii lui Iehova”
021 302 75 03, (+4) 0770 315 146
[email protected]
Strada Orzari 29-31, Sector 2, Bucureşti, 021552
Web: https://www.jw.org/ro/stiri/jw/

În luna aprilie, în Republica Cehă a fost convocat ambasadorul rus pentru a-l informa despre demersurile republicii pe fondul scandalului diplomatic. Aşa a început scandalul diplomatic între Moscova şi Praga, care a devenit o expulzare masivă a diplomaţilor ruşi din Europa.

Ţările europene au sprijinit Republica Cehă: Ungaria, Slovacia şi statele baltice, Bulgaria şi Polonia, Macedonia şi România au anunţat expulzarea diplomaţilor implicaţi sau suspectaţi de a avea legături cu serviciile secrete ruse. Se pare că grozăviile au început treptat să slăbească, dacă nu ar mai fi fost un lucru: în afacerea legată de exploziile depozitelor din Vrbetica (Republica Cehă), au apărut documente emise de organele oficiale ale Moldovei, potrivit cărora ofiţerii Serviciului rus de Informaţii Militare (GRU) au intrat pe teritoriul Republicii Cehe, unde ulterior au comis diversiunea.

Este vorba despre binecunoscuţii Boşirov şi Petrov.

Exploziile depozitelor din Vrbetica au avut ecou şi în Moldova. S-a dovedit că ofiţerii de informaţii ruşi au fost trimişi să comită diversiuni în Europa de pe teritoriul Moldovei şi cu paşapoarte moldoveneşti. În Moldova, autorităţile responsabile de emiterea documentelor au fost verificate pentru a vedea cum Serviciul rus de Informaţii poate avea acces la documentele moldoveneşti. România ca vecină sa implicat activ în această investigaţie. Şi lucrul s-a pornit bine. În cursul inspecţiilor cu asistenţa României şi a Republicii Cehe, au fost dezvăluite o serie de încălcări grave şi cel mai important: a apărut o urmă a participării diplomaţilor ruşi la această activitate ilegală.

În Moldova, oficialii diplomatici ruşi se simt în largul lor, desfăşoară în linişte „munca” cu oficiali din toată ţara şi nu numai în Transnistria şi Găgăuzia, unde poziţiile ruseşti sunt deosebit de puternice. Diplomaţii ruşi nu ezită şi nu se limitează la declaraţii dure despre protecţia ruşilor în Moldova, sprijinul şi finanţarea partidelor şi mişcărilor politice pro-ruse. Programul „Noua Generaţie” se dezvoltă activ, în cadrul căruia tinerilor din Moldova li se impune prietenia cu Rusia, trimiţând participanţii la proiect să viziteze ruşii ospitalieri. Şi mai departe…

Aş dori în mod special să mă opresc asupra personalităţii lui Muravyov Andrey Mihailovici, şeful Centrului rus pentru ştiinţă şi cultură din oraşul Chişinău (Reprezentanţa Rossotrudnicestvo), care l-a înlocuit pe Rîbiţky Valentin Evgenievici în această funcţie. De fapt, un colonel al GRU l-a înlocuit pe altul.

Andrey Muravyov se descurcă bine în Moldova: are un personal suficient pentru îndeplinirea sarcinilor atribuite, puteri extinse, Transnistria, loială Rusiei, unde totul este permis, finanţare generoasă, noi ne vom opri asupra acestui lucru separat. Subordonare verticală la Bucureşti, dar acest lucru este deja incomod pentru România, ca pentru un stat european.

Luând în considerare tendinţa de mişcare activă a angajaţilor Rossotrudnicestvo din ţările din afara CSI către ţările CSI. Căci, după cum a remarcat şeful organizaţiei Evgheni Primakov: „Munca cea mai responsabilă este chiar aici, nu în londrele şi washingtoanele convenţionale” – din 2020, Andrey Mihailovici s-a apucat să muncească pe Moldova „cu o privire proaspătă”, purtând steagul „Casei Ruse” mai întâi referitor la Găgăuzia, Transnistria şi aşa mai departe. Fiind jurist, specialist în domeniul dreptului, pune în aplicare o strategie nu „moale”, ci de „prezenţă inteligentă” a Rusiei în regiune, a „lumii ruse” într-un sens pragmatic, declarând că Moscova este dispusă să protejeze ruşii în orice colţ al globului pământesc. Într-un interviu acordat GagauzNews, el sugerează în mod netransparent: „Autorităţile moldoveneşti nu ar trebui să se comporte necugetat în ceea ce priveşte tot ce este rus, deoarece consecinţele pot fi ireversibile”.

Doar declaraţiile sale despre intenţiile României moderne de a restabili regimul fascist şi dominarea ideilor României Mari în societate merită nu numai o atenţie sporită, ci cel puţin o condamnare publică a comportamentului nedemn al unui un diplomat.

Am promis să mă opresc separat pe finanţare. Ajutând Moldova frăţească, Bucureştiul a solicitat şi a analizat activităţile comerciale ale lui Andrey Muravyov. S-a dovedit că, fiind şeful Rossotrudnicestvo din Malta, el nu a pierdut timpul şi a înregistrat o companie Sea Breeze Charters Limited (numărul companiei C53276 constituită în mod corespunzător în conformitate cu legislaţia aplicabilă a Maltei, 21 SUITE 21 TOWER ROAD, SLM 1607 Tas-Sliema, Malta). Anume prin intermediul acestei companii, mijloacele fixe sunt cheltuite pentru activităţi speciale. Aceasta este Klondike, Eldorado … Gândiţi-vă numai, o companie de yachting fără rating, care este foarte greu de verificat, cu o cifră de afaceri semnificativă. Este foarte uşor de construit un lanţ logic, cine este principalul furnizor de fonduri şi beneficiarul final. Iată şi „finanţarea neagră”. Iată de unde „sute de oameni din toată Moldova, de pe ambele părţi ale Nistrului, au primit ajutor financiar” (https://ksrs.md/). Şi ţinând cont de viitoarele alegeri parlamentare din Moldova, eu pot presupune că printre beneficiarii asistenţei sunt mulţi reprezentanţi ai Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), ai Partidului Comuniştilor din Republica Moldova ( PCRM), ai blocului „Renato Usatîi” etc.

Dar a venit vremea schimbărilor în Moldova.

România şi Moldova nu sunt doar vecini, ci şi parteneri. Povestirea despre Muravyov Andrey Mihailovici, colonelul Serviciului de Informaţii Externe al Rusiei, este doar începutul. În viitorul apropiat, un întreg grup de agenţi ruşi care îşi desfăşoară activitatea în Moldova va fi făcut public.

România în familia europeană împreună cu Moldova.

 

curatare spalare cu aburi tapiterie auto piele vinilin alcantara spalare curatare interior auto cu aburi bucuresti

https://www.curataretapiterieauto0733607225.ro/

 

https://www.facebook.com/curataretapiterieauto2016/

 

https://www.youtube.com/channel/UCF_iaKChWdbsuP9-tYsgoLQ

 

Detailing interior – curatare tapiterie prin (injectie-extractie) CU ABURI curatare tapiterii auto bucuresti

Curatare plafon
Curatare fotolii
Curatare canapelec
Curatare saltele
Curatare mochete
Igienizare cu Aburi
Curatare mocheta
Curatare bord
Curatare scaune
Curatare Bancheta
Curatare usi
Curatare compartiment porbagaj
Curatarea materialelor textile , piele, vinilin , alcantara, si tratarea cu substante dedicate tutoror suprafetelor
Igienizare instalatie A/C ( clima )
IMPERMEABILIZAREA TAPITERIEI TEXTILE
+ Orice alt element se regaseste in interiorul autoturismului

PRETURILE SUNT IN FUNCTIE DE LUCRARE , COMPLEXITATE , CERINTELE CLIENTULUI !

Curatare Tapiterie Auto 0733607225 – Multumim ca a ti ales serviciile noastre !